معرفی انواع پروتز سینه، هزینه جراحی، عوارض و مراقبت ها
پروتز سینه
پروتز سینه یکی از جراحیهایی است که زنان برای بهبود زندگیشان به آن متوسل میشوند. از افزایش اعتماد به نفس تا بالا بردن کیفیت زندگی زناشویی، این جراحی میتواند معجزهآسا باشد. ممکن است برخی از بانوان به دلایلی چون سن، بارداری، شیردهی یا حتی عوامل ژنتیکی با سینههای کوچک یا با فرم نامناسب روبرو باشند. در این مقاله از سایت روز اول، ما به مسائلی پرداختهایم که باید در مورد جراحی پروتز سینه بدانید.
همه چیز در مورد پروتز دائمی سینه |عوارض پروتز سینه
چه کارهایی قبل از عمل باید انجام دهید؟
قبل از انجام جراحی پروتز سینه، یک سری آزمایشهای طبی از جمله خونشناسی باید انجام دهید. این آزمایشات به پزشک کمک میکند تا از سلامت جسمانی شما مطمئن شود. همچنین، تأییدیهی عدم بارداری از طریق آزمایشات مخصوص باید به دست آید. اگر در گذشته یا حتی حالا به بیماریهای خاصی مثل سرطان، دیابت یا بیماریهای قلبی مبتلا بودهاید، حتما به پزشک مراجعه کنید.
نکات قابل توجه قبل از جراحی
در شب پیش از جراحی، حتما باید یک حمام گرم بگیرید، زیرا بعد از جراحی ممکن است تا دو هفته نتوانید حمام کنید. همچنین، حداقل ۸ ساعت قبل از جراحی، هیچ چیز نخورید و حتی آب هم ننوشید. داروهای هورمونی یا ضد بارداری را نیز تا دو هفته پس از عمل متوقف کنید.
شرایط مناسب برای جراحی پروتز سینه
افرادی که بالای ۱۸ سال هستند و در وضعیت جسمانی سلامتی کاملی برخوردار هستند، مناسبترین کاندیداها برای این جراحی هستند. افرادی که سینههایی کوچک، افتاده یا ناسازگار با بدن خود دارند، نیز میتوانند از این جراحی بهرهمند شوند.
انتخاب پروتز سینه مناسب
پروتز سینه و تفاوتهای ظاهری آنها
🟠پروتزهای سینه براساس شکل خارجی اشکی یا گرد هستند. پروتزهای اشکی بهترین گزینه برای کسانی هستند که قسمت بالایی سینههایشان کمحجمتر است، که این کمبود حجم باعث میشود که سینهها از هم فاصله بگیرند. این نوع پروتز در هر دو سینه، چه چپ چه راست، قابل استفاده است.
🟠پروتزهای گرد، بهترین انتخاب برای افرادی است که قصد دارند تمامی قسمتهای سینههای خود را بزرگتر و پرحجمتر نمایند. این نوع پروتز، حجم کمتری را به بالای سینهها میدهد ولی به طور کلی به نظر طبیعی میآید.
تنوع در حجم پروتزهای سینه
🟡پروتزهای سینه در سه دسته مختلف حجمی عرضه میشوند: کمحجم، متوسط، و زیاد. انتخاب حجم مناسب بستگی به توصیههای پزشک شما و نیازهای شخصی شما به سینهها دارد.
مراحل و تکنیکهای جراحی پروتز سینه
نحوه اجرای جراحی پروتز سینه
🟢جراحی پروتز سینه با بیهوشی عمومی انجام میپذیرد و مدت زمان آن بین یک تا سه ساعت متغیر است. جراحی در سه روش مختلف انجام میگیرد که شامل برش زیر بغل، برش در حاشیهی اریولا (هاله سینه) و برش زیر سینه است. پس از برش و تهیه محل مناسب، پروتز در محل مورد نظر قرار میگیرد.
رعایت نکات مراقبتی برای بهینهسازی نتایج
دوره نقاهت و توصیههای پزشک بعد از جراحی
🟣برای بهرهمندی از نتایج بینقص جراحی، نکات مراقبتی که جراح به شما معرفی میکند باید به دقت رعایت شود. این نکات عبارتند از: استفاده از سوتینهای مخصوص جراحی، مراجعات دورهای به پزشک، خودداری از فعالیتهای سنگین برای مدت چهار هفته، و استفاده از داروهای مسکن تجویز شده.
عوارض احتمالی پس از جراحی پروتز سینه
🟣جراحی پروتز سینه، همانند سایر عملهای زیبایی، از ویژگیها و محدودیتهای خاص خود برخوردار است. بیشک، هر عمل جراحی احتمال بروز مشکلات و عوارضی را با خود به همراه دارد. از جمله عوارض ممکن پس از این جراحی میتوان به درد، خونریزی، التهاب و تورم، چسبندگیها و پارگی پروتز اشاره کرد. اگر با هر گونه ناراحتی یا تغییرات غیرعادی مواجه شدید، بلافاصله با پزشک معتبر و تخصصی خود در تماس باشید تا از افزایش عوارض و تداخلات جدی پیشگیری شود.
نکته: انتخاب یک جراح با تجربه و تخصص در این زمینه میتواند به شما کمک کند تا احتمال بروز عوارض ناخواسته را به حداقل رسانید.
مدت زمان مفید و نحوه مراقبت از پروتزهای سینه
🟣پروتزهای سینه بطور عمده بین ۱۵ تا ۲۰ سال میتوانند سرویس دهنده باشند، اما مراقبتهای مداوم و دقیقی نیز نیاز است تا از آسیبپذیری و فرسودگی آنها جلوگیری کنید. برای حفظ عمر پروتز و افزایش دوام آن، از انجام فعالیتهای سنگین و فشار زیاد به سینهها خودداری کنید.
هزینههای متفاوت و معیارهای انتخاب پزشک
🟣در مورد هزینههای این نوع جراحی، قاعدهای ثابت و یکسان وجود ندارد. موارد متعددی از جمله تخصص جراح، وضعیت سینههای شما، نوع و جنس پروتز، تکنیکهای جراحی و حتی محل انجام عمل، همگی تاثیرگذار هستند. به طور کلی، هزینهها میتواند بین ۱۵ میلیون تا ۱۰۰ میلیون تومان نوسان داشته باشد. توصیه میشود که در انتخاب پزشک، تجربه و مهارت را بیش از هر چیزی مد نظر قرار دهید تا از بروز عوارض جدی پس از عمل پیشگیری کنید.
زمان مناسب برای انجام جراحی پروتز سینه پس از بارداری چه موقع است؟
اگر بلافاصله پس از دوران بارداری به فکر انجام جراحی کاشت سینه هستید، توصیه میشود که حداقل ۶ ماه پس از بارداری، در صورت عدم شیردهی، برای این عمل آماده شوید. در صورتی که در حال شیردهی هستید، باید حداقل ۶ ماه پس از توقف شیردهی به فرزندتان منتظر بمانید.
پروتز سینه و تأثیر آن بر روابط جنسی
پس از انجام جراحی پروتز سینه، بهتر است که حداقل ۱۲ هفته از فعالیتهای جنسی خودداری کنید. دلیل این موضوع این است که رابطه جنسی میتواند منجر به تحریک و در نتیجه علائمی چون درد، تورم و قرمزی در ناحیه سینه شود.
آیا جراحی پروتز سینه افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه دارد؟
نگرانیها در مورد ارتباط بین جراحی پروتز سینه و افزایش خطر سرطان سینه بیاساس است. این نوع جراحی هیچگونه تأثیری بر افزایش احتمال ابتلا به سرطان سینه ندارد، زیرا علل اصلی ابتلا به سرطان سینه اکثراً عوامل ژنتیکی و ارثی هستند.
چقدر زمان میبرد تا پس از جراحی سینه به حالت عادی برگردم؟
زمان مورد نیاز برای بهبودی کامل پس از جراحی کاشت سینه بسته به عوامل متعددی چون رعایت مسائل بهداشتی و تغذیه مناسب است. با این حال، اکثر بیماران میتوانند بعد از یک هفته به فعالیتهای خود ادامه دهند.
چه زمانی پس از جراحی کاشت سینه میتوانم به کارم بازگردم؟
در صورتی که شغل شما نیاز به فعالیتهای فیزیکی سنگین ندارد، احتمالاً میتوانید بعد از گذشت ۱ ماه به محل کار خود بازگردید. اما اگر در شغل شما نیاز به بلند کردن اجسام سنگین وجود دارد، پیشنهاد میشود که حداقل ۲ تا ۳ ماه منتظر بمانید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- پیراهن بلند نسکافه ای زنانه ساده و شیک + گالری تصاویر
- ۱۵ مدل مانتو دانشجویی شیک که استایل شما را متحول میکند!
- راحتی و شیکی در ست شومیز و شلوار بارداری + گالری تصاویر
- مجموعه مدل های پیراهن چین دار دخترانه مناسب دورهمی
- کت کوتاه فوتر | انتخابی خاص برای استایل های متفاوت
- شعر عاشقانه جذب کننده | ۲۰ شعر عاشقانه برای تسخیر قلبها
- کاپشن کودکانه شیک | استایلی راحت و جذاب برای بچهها
- شومیز بافت دخترونه استایلی شیک و راحت برای روزهای سرد
- ۱۵ مدل خاص و جدید از پیراهن مجلسی زیبا؛ برای شیکتر شدن در مجالس
- پیام تبریکی نامزدی | ایدههای ناب برای تبریک نامزدی با جملات زیبا